Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι :

  1. Μεγάλη Παρασκευή : 03/05/2024 : τα τελευταία δρομολόγια προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν στις 20:00’ (αναχώρηση από αφετηρία)
  • Μεγάλο Σαββάτο : 04/05/2024 : τα τελευταία δρομολόγια προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν στις 21:00’  (αναχώρηση από αφετηρία)
  • Kυριακη – Πασχα : 05/05/2024 : τα αστικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής.

* Για τα δρομολόγια μας  ενημερωθείτε αναλυτικότερα από το site μας. https://astiko-irakleiou.gr/

  • Δευτέρα και Τριτη του Πασχα : 06 & 07 / 05 / 2024  τα αστικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής.

Για τα δρομολόγια μας εντός της πόλης του Ηρακλείου μπορείτε να ενημερωθείτε από το side μας : https://astiko-irakleiou.gr/, επίσης αναζητώντας στο Google Maps την αφετηρία και τον τερματισμό της διαδρομής σας, μπορείτε να δείτε το βέλτιστο τρόπο χρήσης της αστικής συγκοινωνίας για να φτάσετε στον προορισμό σας.

 Κάνοντας λήψη της εφαρμογής «Αστικές Συγκοινωνίες Ηρακλείου» (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.citybus.urbantransit.irakleio ) σε φορητές συσκευές μπορείτε να εκδώσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας και να πληροφορηθείτε για τα δρομολόγια και τη θέση των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο.

Το Αστικό Κτελ Ηρακλείου Α.Ε. Σας Εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία Και Αισιοδοξία.

                                                                                                                       Με εκτίμηση

  Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου.